KELETI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY honvédelmi miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A magam részéről is támogatom ezt a javaslatot.
Egy dologgal szeretném az eddigi hozzászólásokat kiegészíteni, nevezetesen azzal, hogy ezen aknák felszedésében és megsemmisítésében a Magyar Honvédségnek kiemelkedő szerepe van, és szeretném, ha itt a vita során megemlékeznénk azokról a tűzszerészekről, akik az elmúlt években is ezt a tevékenységet folytatták, és konkrét példaként azokról a katonákról, akik az IFOR-, illetve SFOR-alakulat keretén belül az elmúlt két esztendőben mintegy tízezer négyzetméter terület aknamentesítését hajtották végre.
Vagyis ez a határozat, amely a tiltást fogja elrendelni, ugyanakkor egy feladatot fog róni a Magyar Honvédségre, és szeretném, ha a tisztelt Ház tudná, hogy ezek a katonák becsülettel és tisztességgel végzik ezt a veszélyt is jelentő munkát, és ha ez a jegyzőkönyvben szerepelne, akkor valószínűleg ezeknek a tiszthelyetteseknek, tiszteknek méltó elismerést jelentene.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem