BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen. Nagyon rövid leszek, csak két megjegyzésem van ahhoz, amit Deutsch Tamástól az imént hallottunk. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Halljuk!)
Az egyik az, hogy Deutsch Tamás elmondta, hogy a Fidesz mindig áll elébe mindenféle ilyen vizsgálatnak. Én ennek nagyon örülök. '93-ban is örültem volna, de az a benyomásom, hogy akkor áll elébe, amikor nincs módja megakadályozni. Amikor módja volt az MDF-fel együtt megakadályozni, akkor nem állt elébe az ilyen vizsgálatnak. De mindenesetre üdvözlöm, hogy most már áll elébe.
A másik apró, egészen apró megjegyzésem csak arra vonatkozik, hogy legalábbis a Szabad Demokraták Szövetsége sohasem a polgári pártok elleni fellépésnek tekintett bármi ilyesmit, mert a polgári pártok között van például a Szabad Demokraták Szövetsége (Felzúdulás és közbeszólások a Fidesz padsoraiból.), továbbá a Fidesz nevezi magát polgári pártnak - én csak a szóhasználatot tartom fontosnak -; az MDF pedig sose nevezte magát polgári pártnak, egészen addig, amíg a Fidesz ezzé ki nem nevezte. (Derültség a Fidesz padsoraiból.) Úgyhogy ez a szóhasználat szerintem nem volt teljesen megalapozott.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem