DR. FODOR ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. FODOR ISTVÁN
DR. FODOR ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő úr, a kérdése kapcsán ennyi dokumentumra sikerült lelnem. (Körülbelül tíz lapot tartalmazó iratcsomót mutat fel.) Ezek '91 óta datálódnak. Ezzel a levéllel nem találkoztam, utána fogok nézni, elnézését kérem ezért.
Azzal szeretném folytatni az előbb elmondottakat: úgy gondolom, a jelenlegi használat, funkció nem akadálya annak, hogy ez az erdő, ha úgy tetszik, a város tüdeje legyen, hiszen a Honvédelmi Minisztérium budapesti erdőgazdasága gondozza szakmailag ezt az erdőt, tehát nem akadálya annak, hogy ilyen funkciója legyen.
Ami a pihenőparkot illeti, felajánlotta a honvédség Győr városának az autópálya északi oldalán lévő, az autópálya és a 10-es főút által behatárolt területet, illetve ebből 84 hektárt. Ez az ajánlatunk most is áll, semmi mást nem kérünk, mint azt, hogy a dunai gyakorlópályára egy lejárási lehetősége maradjon a járműveinknek. Viszont amikor mi ezt az ajánlatot megtettük, még nem kaptunk választ. Jelzem önnek, az ajánlatunk továbbra is fennáll. (Szentkuti Károly: Köszönöm.)
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem