DR. SZABAD GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. SZABAD GYÖRGY
DR. SZABAD GYÖRGY (MDNP): Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! A Magyar Demokrata Néppárt, mint azt tegnap alkalmam volt jelezni az alkotmányügyi bizottság előkészítő tárgyalásán is, támogatni kívánja a kérdés megoldását, de az előterjesztéshez módosító javaslatai lesznek. Ezt fejtette ki ma Farkas Gabriella. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a mai napirendi tárgyalásunkba ez a kérdés utólag került be. Nem is volt egyetlen írásban előzetesen jelentkező felszólaló, mégis három órája vitatjuk spontán ezt a kérdést.
Milyen következtetést kell ebből levonni? Megítélésem szerint azt, hogy ez a kérdés még nem kitárgyalt, ezért nagyon kérem elnök urat és az Országgyűlés szervezetét, hogy a házbizottságban nyomatékosan képviseljék azt az álláspontot, hogy ennek a kérdésnek az általános vitáját nehogy idő előtt lezárják; egyfelől mert itt termékeny gondolatok jelennek meg, másfelől mert szükség van időre a módosító javaslatok kidolgozásához, és arra pedig semmi esetre sincs szükség, hogy idő előtt szülessék meg a várva várt gyermek. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem