DR. SZABAD GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. SZABAD GYÖRGY
DR. SZABAD GYÖRGY (MDNP): Tisztelt Elnöknő! Tisztelt Országgyűlés! Úgy gondolom, az Országgyűlés akkor jár el helyesen... (Közbeszólások mindkét oldalról.), ha valóban figyel a tényekre, figyel a pozitív folyamatokra is, és elismeri az ellenzék is, ha ilyenek jelentkeznek. De legyen szabad felhívni a másik oldal figyelmét, hogy a futballmeccseknél sem lehet a második félidő vége előtt a sikerről beszélni, legfeljebb a siker reményéről.
Legyen szabad felhívni a figyelmet egy nagyon lényeges tényezőre, amit történészként aggódva figyelek. Megint a lakosságról kell szólni. A statisztikai jelentések negyedévről negyedévre utalnak arra, hogy a kiskereskedelmi forgalom nagyon alacsony szinten mozog, sőt, időszakosan a sikernek, sikeresnek tekintett időszakokban is csökkenést mutat. Amíg itt változás nincsen, addig, úgy gondolom, egyoldalúság lenne csak a pozitív folyamatokra figyelni.
Köszönöm. (Taps a Fidesz, az MDF, a KDNP és az MDNP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem