DR. LAMPERTH MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Torgyán József napirend előtti hozzászólásában ismét azt a szép szónoki fordulatot használta, hogy "engedtessék meg nekem, hogy hadd ragaszkodjam az aggályaimhoz". Megengedtetik - ragaszkodjon az aggályaihoz! Én pedig hadd mondjam azt: engedtessék meg nekünk, hogy ön ragaszkodjon a tényekhez napirend előtti hozzászólásaiban!
Képviselő asszony hiányolta, hogy nem lehet hozzáférni ezekhez az információkhoz. A pártok és a különböző parlamenti frakciók gondoskodtak arról, hogy az Internetre felkerüljenek. De nemcsak erről kellene gondoskodni, hanem olvasni is kellene ezt. Az Interneten ezek az információk szerepelnek, a sajtóban megjelent. (Dr. Pusztai Erzsébet: Országgyűlési képviselő nem a sajtóból és nem az Internetből tájékozódik.) Akit ez a téma érdekel, mindenkinek meg kellene nézni... (Dr. Pusztai Erzsébet: Küldje el!), és utána el lehetne dönteni, hogy valaki azért nyer egy pályázaton, mert a tudományos munkája feljogosítja és méltóvá teszi erre, vagy azért, mert valamilyen egyéb sanda szándékokat próbálnak meg egyes politikusok egy ilyen döntés mögé bemagyarázni.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon. - Dr. Pusztai Erzsébet: A kormány az Országgyűlésnek felelős, nem az Internetnek. - Gaál Gyula: Nem vádaskodni kell, hanem kérdezni! - Dr. Pusztai Erzsébet: Kérdeztem, az is olyan idegesítő?)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem