KOVÁCS KÁLMÁN

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Asszony! Az ön utoljára föltett kérdésére mérnökként nyugodtan válaszolhatok: ebben a ciklusban nem építhető meg a szekszárdi Duna-híd. De visszatérve: igen, én is ismerem a tárgyalásokat, hiszen alig egy hónappal ezelőtt találkoztam a konzorcium vezetőivel, illetve a bankokkal is tárgyaltam ebben a tárgyban. Akkor állapodtunk meg abban, hogy elkészül az új forgalmi prognózis; sőt, azt javasoltuk, hogy mivel ennek térségeket, régiókat összekötő szerepe is van, próbáljanak ezen a területen is pótlólagos forrásokhoz fordulni.
(14.00)
Úgy gondolom, hogy ha ez a tolnai és Bács-Kiskun megyei térség számára is kiemelkedően fontos beruházás, akkor ebben a két megye területfejlesztési tanácsa, illetve a két régió területfejlesztési tanácsai esetleg további forrásokat vagy pénzügyi lehetőségeket tudnak biztosítani annak érdekében, hogy ez a beruházás pénzügyileg lezárható legyen, és úgy, ahogy azt a közlekedési kormányzat is reméli, az építkezések '98-ban megkezdődhessenek.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem