DR. ROZGONYI JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. ROZGONYI JÓZSEF
DR. ROZGONYI JÓZSEF, az önkormányzati és rendészeti bizottság előadója: Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Az Országgyűlés önkormányzati és rendészeti bizottsága június 18-ai ülésén megtárgyalta a H/4560. számú országgyűlési határozatot. A vitában hozzászólók örömüket fejezték ki, hogy a jelen szerződés megkötésének alapjai megteremtődtek, hosszú évek munkája után létrejöttek a feltételei annak, hogy a határkiigazítás a két ország között megvalósuljon, és különösen örömüket fejezték ki az iránt, hogy a Balassagyarmatot elkerülő út megépítésére is mód nyílik.
Mindezek után egy rövid összegzéssel azt tudnám mondani, hogy a bizottság minden tagja, függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy pedig kormánypárti képviselőről van-e szó, egyhangúlag támogatta az általános vitára való ajánlást és a határozat elfogadását.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem