BALSAY ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Majdnem azt mondtam, hogy nehéz helyzetben vagyok, hiszen az öt tételből álló interpellációnak az első három tételét államtitkár úr elfogadta, illetve egyetértett. Az első részéről megállapította, hogy egyetért, a második részéről, hogy valóságelemeket tartalmaz. A Duna Holding Szentgotthárd Kft.-vel kapcsolatban államtitkár úrnak is elmarasztaló véleménye van, és ugyan nem az APEH-en keresztül, de máson keresztül per útján lehet érvényesíteni a veszteségeket.
Amiért nem fogadom el államtitkár úr válaszát, az a magyar sporttal kapcsolatos válasza, hiszen itt ebben másnak is van tennivalója. Ezek szerint államtitkár úr sem Benedek Fülöp államtitkár úrnak az egyik budapesti sportegyesülettel kapcsolatos, sem Szabó Bence olimpiai bajnoknak, az UTE elnökének a nyilatkozatát nem olvasta.
Az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy a vizsgálatok során helyezzen nagy hangsúlyt arra is államtitkár úr, hogy ne csak egyes kiemelt sportegyesületeknek legyenek különleges előjogai, hanem a vidéki sportegyesületeknek Debrecentől Pécsen, Győrön át Székesfehérvárig, Nyíregyházától Szombathelyig is ugyanazok a jogok érvényesüljenek, és akkor el fogom fogadni a válaszát.
Így nem tudom elfogadni az államtitkár úr válaszát. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem