ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)
ELNÖK (dr. Füzessy Tibor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1997. évi költségvetéséről szóló 1996. évi CXXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatairól történő határozathozatal. Az előterjesztést T/4367. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4367/4. és T/4367/9. számokon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem Szabó Sándorné képviselő asszonyt, kíván-e a bizottság nevében szólni. (Szabó Sándorné: Nem.) Nem kíván.
Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokat kizárja a kiegészítő ajánlás 1. pontjában lévő, kormány által is támogatott módosító javaslat, így a mai határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/4367/9. számú kiegészítő ajánlás 1. pontjában lévő módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 235 igen szavazattal, 67 nem szavazattal és 3 tartózkodással elfogadta. A zárószavazásra jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem