ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Kérem képviselőtársaim, türelmüket. Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az állattenyésztésről szóló 1993. évi CXIV. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatairól történő szavazás. Az előterjesztést T/3437. számon, a kijelölt mezőgazdasági bizottság ajánlását pedig T/3437/3. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyűlés a T/3437/3. számú ajánlás I. fejezete szerint. Ez az ajánlásrész az alkotmányügyi bizottság által benyújtott és a kijelölt bizottság által támogatott két módosító javaslatot tartalmazza.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a mezőgazdasági bizottság T/3437/3. számú ajánlásának I. fejezetében lévő két módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 335 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a módosító javaslatokat elfogadta.
Bejelentem, hogy az alkotmányügyi bizottság állásfoglalása értelmében a törvény szövegében a vastag betűvel, szögletes zárójelben jelölt részek és aláhúzások nem szerepelnek, és a módosított új rendelkezéseket idézőjellel kell jelölni. A zárószavazásra csütörtöki ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem