DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Miniszter Úr! Amikor hosszú idő óta évről évre 30-50 ezernyivel fogy népünk, és ezt a nemzetpusztító rettenetet legvilágosabban a magyar köztisztviselők közül a tévé által is népszerűsített orvos-genetikus, a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet főigazgatója nemcsak látja, hanem tudja is, erre azt kell a közvéleményünknek megtudni, hogy éppen ő keveredik olyan bonyolult, erkölcsileg és gazdaságilag is elfogadhatatlan örökbefogadási üzletbe, amely semmivel sem menthető.
Amikor hosszú idők óta demográfiai katasztrófában élő hazánkban sokan várnak örökbefogadandó gyermekre, és csak bürokratikus tortúra után érhetik el dédelgetett vágyukat, akkor külföldiek valutáért, a hatalomhoz közel állók segítségével ezt a céljukat könnyen megvalósíthatják, mit sem törődve nemzetünk vészes fogyásával. A csecsemők kufár exportját ráadásul külföldön leplezik le - ez is szégyenünk -, ahol egy lelkiismeretlen adócsalás ártatlan eszközei voltak.
Megkérdezem a miniszter urat: mit szándékozik tenni ebben a fegyelmileg hozzá tartozó esetben, lesz-e hivatalos következménye az ilyen megbocsáthatatlan és etikátlan köztisztviselői magatartásnak? Várom válaszát. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem