HAJDÚ ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

HAJDÚ ZOLTÁN
HAJDÚ ZOLTÁN (SZDSZ): Köszönöm, elnök úr. Az egyházak felvették a terhét, sokféle gondját azoknak a közérdekű feladatvállalásoknak, amelyeknek, az utóbbi évek immár bizonyították, hogy a társadalom elismerésével tettek eleget.
Talán mindenki előtt nyilvánvaló, hogy ezeknek az oktatási, ifjúságvédelmi, egészségügyi, szociális tevékenységeknek nemcsak a napi kiadásai, hanem az épületrekonstrukciók és egyéb felújítási, bővítési kötelezettségei is velejárói.
 
(20.20)
Nem hinném, hogy van a magyar törvényhozásban csak egy ember is, aki örömmel venné tudomásul, hogy még egy évvel vagy még két évvel elnyúlik akár egy pannonhalmi rekonstrukció, akár egy esztergomi, akár a Károli Gáspár Egyetemnek, vagy a Fasori Főgimnáziumnak, vagy a Bethesda Kórháznak vagy az őrbottyáni otthonnak a fejlesztése azért, mert bárki bármilyen indok alapján kirekeszti azokat az adófizetőket, akik a befizetett adójuk egy százalékát szívest-örömest utalnák ezekre a célokra. Csupán ennyit szerettem volna elmondani. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem