DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen, elnök asszony.
Én úgy gondolom, hogy akkor, amikor Horn elnök úr beszédére egyesek vissza kívánnak térni, mások arra reagálni kívánnak, akkor nem árt, ha tudomásul veszik azt a matematikai alapszabályt, hogy ha a nullát bármennyivel szorozzuk, az nulla marad.
(9.30)
Legyen szabad ezzel kapcsolatban igen tisztelt képviselőtársaim figyelmét felhívni arra a tényre is, hogy ez a Ház az általa megkezdett rendkívüli üléssel, majd az 1994. szeptember 1-jével megkezdett rendes ülésével semmi mást nem tesz, és a mai napon sem fog mást tenni - és most már október 4-e van -, amikor ismét az expóügyet veszi elő, mint megkísérli lebontani azt, amit a korábbi parlament négy éven keresztül elvégzett.
Úgy gondolom, hogy amikor a miniszterelnök úr beszédét bárki újólag meg kívánja vitatni, nem árt, hogyha felidézi magában ezt a tényt: tehát hogy ez a parlament egy ámokfutásszerű törvénylebontó munkában ténykedik, éjt nappallá téve munkálkodik azért, hogy a korábbi parlament által hozott törvényeket lebontsa. Úgy gondolom, ez önmagáért beszélő tény.
Az ország nyilvánosságának a figyelmét fel kell hívni arra, ne hagyja megtéveszteni magát azáltal, hogy itt ilyen megfeszített munka folyik, mert ez a munka egy Kőműves Kelemen-i munka: amit felépítettünk nappal, éjjel ez a Ház lebontja. Köszönöm a türelmüket. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem