SOÓS KÁROLY ATTILA

Teljes szövegű keresés

SOÓS KÁROLY ATTILA
SOÓS KÁROLY ATTILA, az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium államtitkára: Tisztelt Képviselő Úr! Én elég nagy meglepődéssel hallottam, hogy a gyalogoshíd egyetemi program. Én nem tudom, a gyalogoshídra valóban olyan nagy szüksége van-e az egyetemnek.
Ami a többi építkezést illeti, azokat természetesen meg kell valósítani. Még egyszer hangsúlyozom: meg kell valósítani, ha az Országgyűlés végül netán úgy dönt, hogy legyen expó. Meg kell valósítani. Ennek a megvalósításnak a lehetőségét bármilyen módon megsemmisíteni valóban törvénysértő lépés lenne. Ilyesmiről azonban az ön két fölszólalásából nem értesültünk. Továbbra is a leghatározottabban állítom, hogy senki semmiféle törvénysértést nem követett el. Két-három hónap késlekedés igenis behozható, és a kormánynak kötelessége az adófizetők pénzével úgy gazdálkodni, hogy takarékos legyen, kötelessége elhamarkodottan nem megkezdeni olyan építkezéseket, amelyek befejezésére esetleg, ha a parlament úgy dönt - én azt gondolom, azt remélem, úgy dönt -, hogy ne legyen expó, akkor nem lesz szükség. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(14.40)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem