ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések órájára az ebédszünetet követően, 14 órától kerül sor. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály 119. §-a alapján az Országgyűlés ülésén hetente legalább hatvan percet kell biztosítani az azonnali kérdések órájára. Az azonnali kérdések órájában az első körben az ellenzéki képviselőcsoportok a létszám sorrendjében tehetik fel kérdéseiket, míg az ezt követő körökben valamennyi képviselőcsoport ugyanilyen sorrendben teheti fel kérdéseit. Azokat az azonnali kérdéseket, melyekre a mai ülésnapon nem kerül sor, a jövő heti ülésünkön tehetik fel képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! Ismertetem mai ülésnapunk programját.
Először a választottbírósági eljárásról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk és lezárjuk.
Ezt követi az EXPO '96 Budapest Nemzetközi Szakkiállítás megrendezésének lemondásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lehetőség szerinti lezárása.
Az ebédszünet 13 órától 14 óráig tart.
14 órától kerül sor az azonnali kérdések és válaszok órájára.
Ezután a kérdések, majd az interpellációk következnek.
A délutáni szünetet követően, körülbelül 16 óra 45 perctől előterjesztések bizottsági kiadásáról tájékoztatom az Országgyűlést, majd kormányelőterjesztések sürgős tárgyalásbavételéről, illetve... Bocsánat, elment a hangom. Megkérem jegyzőtársamat...

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem