ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az új Házszabály rendelkezése értelmében a kijelölt bizottság dönt arról, hogy a képviselői önálló indítvány az Országgyűlés tárgysorozatába kerül-e vagy sem. Az eljáró bizottságot holnap, a bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján jelölöm ki. Jelzem továbbá, hogy amennyiben a bizottság nem támogatja az indítványt, akkor egy-egy frakciónak ülésszakonként öt alkalommal van módja, hogy a Ház külön döntését kérje az ügyben.
Tisztelt Országgyűlés! Morvai Ferenc képviselőtársunk (Független Kisgazdapárt) indítványt nyújtott be ideiglenes vizsgálóbizottság létrehozására H/112. számon. Úgy látom, hogy Morvai képviselőtársunk nem tartózkodik a teremben, tehát indítványát kiadom majd a megfelelő bizottságnak, a szóbeli indokolását pedig úgy látszik, nem kívánta elmondani.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Gáspár Miklós képviselőtársunk (KDNP) önálló indítványt nyújtott be az időlegesen állami tulajdonban lévő vagyon értékesítéséről, hasznosításáról és védelméről szóló 1992. évi LIV. törvény módosítására T/140. számon.
Kérdezem az előterjesztőt, kívánja-e önálló indítványát két perc időtartamban szóban is megindokolni? (Dr. Gáspár Miklós jelzése alapján.) Igen. Megadom a szót dr. Gáspár Miklós képviselőtársunknak.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem