ELNÖK (dr. Salamon László)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések órájára az ebédszünetet követően 14 órától kerül sor.
Tisztelt Képviselőtársaim! Most engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját.
Először a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat részletes vitája következik;
ezt követi a társasági adóról szóló előterjesztés részletes vitája.
Itt hívom fel képviselőtársaim figyelmét, hogy - mint ahogy azt már tegnapi ülésnapunk kezdetén jeleztük - a kormány visszavonta a társadalombiztosítási alapok kinnlévőségeinek egyszeri rendezéséről szóló törvényjavaslatát. (Taps a jobb oldalon.) Az Országgyűlés tegnap kezdődött ülésének napirendjét már ennek megfelelően fogadta el.
Az ebédszünet után - mint előbb említettem - 14 órától kerül sor az azonnali kérdések és válaszok órájára;
ezután a kérdések és az interpellációk következnek;
ezt követően előterjesztések bizottsági kiadásáról tájékoztatjuk az Országgyűlést, illetőleg részletes vitára bocsátásokról határozunk;
majd az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésről szóló törvény zárószavazásával fejezzük be mai ülésünk munkáját.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem