BOROS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

BOROS LÁSZLÓ
BOROS LÁSZLÓ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések és válaszok órája keretében benyújtott kérdések tárgyát, valamint benyújtóit ismertetem:
Szabó Iván, MDF, "Új funkciók a minisztériumokban" címmel a miniszterelnökhöz,
Gyimóthy Géza, FKGP, "Mit tesz a kormány, hogy az állami tulajdonban, de szakszervezeti kezelésben lévő értékes ingatlanokat az önkormányzatok tiltakozása ellenére ne kótyavetyéljék el?" tárgyában a miniszterelnökhöz,
Szilágyiné Császár Terézia, KDNP, "Felelősséget érez-e gyermekeink jövőjéért a munkanélküliséggel kapcsolatban?" címmel a munkaügyi miniszterhez,
Deutsch Tamás, Fidesz, "Az ifjúságpolitika tárgyában" a művelődési és közoktatási miniszterhez,
Vargáné Kerékgyártó Ildikó, MSZP, "A nők nyugdíjkorhatárának emelése" címmel a munkaügyi miniszterhez,
Dobos Krisztina, MDF, "Mikor mehet egy miniszter szabadságra?" címmel a művelődési és közoktatási miniszterhez,
Torgyán József, FKGP, "A banktisztviselők nyugati szintű javadalmazását, vagy a bankok nyugat-európai eredményességű működését tűzte-e célul a kormányzat?" tárgyában a miniszterelnökhöz,
Semjén Zsolt, KDNP, "A kormány felelőssége az ifjúságpolitikában" címmel a miniszterelnökhöz,
Urbán László, Fidesz, "Az ÁV Rt." tárgyában a pénzügyminiszterhez,
Bakonyi Tibor, MSZP, "Milyen mértékű Magyarország vízkár elleni biztonsága, számíthatunk-e az olaszországihoz hasonló katasztrófára?" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
További azonnali kérdést nyújtottak be: Kelemen András, MDF, Tímár György, FKGP, Gyuricza Béla, Fidesz, Keller László, MSZP, Raskó György, MDF, Csapody Miklós, MDF, Tóth Tihamér, MDF, Varga István, MDF, Pusztai Erzsébet, MDF, Takács Péter, MDF, Jeszenszky Géza, MDF, Dobos Krisztina, MDF.
Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések elmondásának száma bővülhet, ha a válaszadók valamelyike nincs jelen, és a kérdésfeltevő él a Házszabály 119. § (5) bekezdésében biztosított jogával. Ebben az esetben a Házszabály által előírt 60 perc időtartam kitöltésére az általam felsorolt névsor további sorrendjében következnek a kérdések. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a már benyújtott, ám el nem hangzott azonnali kérdések sorrendjét a következő heti határidőig benyújtott kérdések a Házszabály 119. §-ának (3) bekezdése által előírtak szerint megváltoztathatják. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem