ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Mivel módosító javaslatot senki sem nyújtott be, nem kerül sor részletes vitára. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. A határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Államvasutak Rt. társadalombiztosítási alapokkal szemben fennálló tartozásainak rendezéséről szóló törvényjavaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 204 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 9 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A költségvetési bizottság a Házszabály 121. §-a (2) bekezdésének megfelelően benyújtotta a T/210/269. számú módosító javaslatát a központi költségvetés általános tartalékának összegére, valamint a bevételek és kiadások fejezetenkénti összegére, továbbá a főösszegre, illetve a hiány mértékére és fedezésének módjára.
Megkérdezem a költségvetési bizottságot, hogy kíván-e valaki szóbeli kiegészítést tenni? (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatról az Országgyűlés haladéktalanul, vita nélkül határoz. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a költségvetési bizottság T/210/269. számú javaslatában foglaltakat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 184 igen szavazattal, 21 ellenszavazattal, 9 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
Felkérem a költségvetési bizottságot, hogy a 121. § (4) bekezdésének megfelelő tájékoztatóját még a mai napon bocsássa a képviselők rendelkezésére.
Most 15 perc szünet következik. Ülésünket a szünetet követően folytatjuk.
(Szünet: 17.06-17.28
Elnök: dr. Gál Zoltán
Jegyző: dr. Kávássy Sándor)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem