SZABÓ LUKÁCS (MIÉP)

Teljes szövegű keresés

SZABÓ LUKÁCS (MIÉP)
SZABÓ LUKÁCS (MIÉP) Lakos képviselőtársam úgy véli, hogy a négy éve tartó hevület végül is összekevertette a szezont a fazonnal a felszólalásomban. Én úgy vélem, hogy az, aki tudja, hány éve felvett vörös szemüveg, amit Lakos képviselőtársam annak idején felvett, úgy tűnik, összenőtt az orrával, mert nem képes levenni onnan. Mert ha levenné, akkor nemcsak 1500 tsz-elnök nevében szólalna fel, hanem, mondjuk, 600000 tsz-tag nevében.
Ugyanis arról van szó, hogy szerinte most a tulajdonosnak nincsen megadva a döntési lehetőség, mert korlátozni akarjuk a bérleti idő hosszában. Nem erről van szó. Ez egy kényszerhelyzet. Az árva megművelné, csak pontosan önök azok, akik megakadályozzák ebben, mert 1 millió 100000 ember vagyonát a mai napig nem adták ki. Mindenféle módon gátolják őket abban, hogy az eszközöket, amit ők – nem önök –, egymillió ember hozott össze 30 év alatt, önök most néhány ezren felélik. Erről van szó. Ez a korlátozás és ez a törvénysértés alkotmánysértés.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem