PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF)
PAPP LEHEL GYÖRGY, DR. (MDF) Köszönöm a szót, Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az elmúlt év úgyszólván utolsó perceiben döbbentem rá, döbbentettek rá, hogy a Magyar Vöröskereszt milyen nehéz körülmények között tudja mindannyiunk számára alapvető fontosságú feladatát teljesíteni, amihez 1993-ban a XL. törvényt hoztuk. Akkor abban a biztos tudatban, hogy más kiegészítő törvényekkel együtt a Magyar Vöröskereszt adózási szempontból nem esik különös terhelés alá. Nem hiszem, hogy ecsetelnem kell, hogy a véradás és egyéb, a Vöröskereszt által ellátandó feldatok az ország számára milyen fontosak. Mint említettem, az elmúlt év utolsó napjaiban döbbentettek rá ennek a jelentőségére, ezért beadtam javaslatomat; a későbbiek folyamán további előkészítő munkálatokat folytattam, és ekkor észleltem, hogy napirenden van azonos tartalmú képviselői indítvány dr. Eke Károly képviselőtársam gondozásában.
Ezért indítványomat tisztelettel visszavonom és bejelentem, hogy az említett 9741-es számú indítványt a legmesszebbmenőkig támogatom, és örülnék, ha sürgős, rendkívüli tárgyalásban az még ennek a Parlamentnek a működési időszakában a Ház elé kerülne. Köszönöm. (Taps.)
 

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem