SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)
SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP) Köszönöm szépen. Az, hogy 1988-ban a Központi Bizottság foglalkozott ezzel a kérdéssel, az itt hangzott el szemben, nem mi mondtuk el. Az, hogy 1988-ban a munkanélküliség 10% alatt volt, az is tény, akkor lehetett azzal foglalkozni. Ma, sajnos, nem 10% alatt van a munkanélküliség.
Még egyre szeretném felhívni a figyelmet. Államtitkár asszony azt mondta, hogy csökkentés. Itt nem csökkentésről, hanem emelésről van szó. Mert csökkentést akkor lehet mondani – s hogy azzal nem lehet megoldani –, ha lefelé akarjuk vinni. Nem lefelé akarták vinni, nem lefelé vitte a Parlament, hanem emelte a korhatárt. S ez okozhat feszültségeket. És ezeket a feszültségeket nem lehet letagadni, mert látszik, hogy van feszültség. Amikor 160000 érvényes aláírással petíciót nyújtanak be, akkor ez nem azt jelenti, hogy meg vannak elégedve a dolgokkal, hanem azt, hogy feszültséget okoz a hölgyeknél.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem