ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik, és kérem képviselőtársaimat, mindenki foglalja el eredeti helyét. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Tehát a határozathozatal következik. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslatot senki nem nyújtott be, a határozathozatal egyetlen döntést igényel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az 1992. március 24-én, Helsinkiben aláírt Nyitott Égbolt szerződés megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás, az eredményjelző tábla szerint 184 képviselő van jelen, az ülés nem határozatképes.)
Tisztelt Országgyűlés! Kevesen vagyunk.
Tisztelt Országgyűlés! Remélhetőleg rövidesen határozatképessé válik az Országgyűlés. Egyébként a keddi napokon ismétlődik ez a helyzet, ezen valahogy változtatni kellene. Ezért, hogy időt nyerjünk… (Több képviselő érkezik az ülésterembe.)
Akkor módosítok. Megismételjük, újabb kísérletet teszünk. Tehát kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az 1992. március 24-én, Helsinkiben aláírt Nyitott Égbolt szerződés megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 207 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem