KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)
KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ) Köszönöm, Elnök Úr. Lévén ennek a törvényjavaslatnak az előadója a bizottság részéről, innen szeretném kiegészíteni azt, amit Glattfelder Béla és Kánya Gábor úr elmondott: a bizottság már belement részleteiben a módosító indítványok tárgyalásába, és egy olyan konszenzusos megoldás látszik kialakulni, amely a kárpótlásijegy-ígérvény szabadabb felhasználását célozza. A kormányzat részéről két hét alatt a bizottság nem kapta meg azt a segítséget, amely a törvénymódosításhoz, illetve ennek a működőképes rendszernek a kialakításához szükséges lett volna.
Így a továbbiakban a bizottság nem tartja szükségesnek az általános vitának a folytatását, és ennek lezárását nem ellenezzük. Ha esetleg a Kormány részéről érkezne érdemi módosító javaslat, akkor, úgy gondolom, nem lesz akadálya - egy bizottsági kérés esetén - annak újramegnyitása. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem