SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter:

Teljes szövegű keresés

SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter:
SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter: Igen, sikerült, Elnök Úr, köszönöm szépen a segítségét.
Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársam! Amitől az interpelláló Mádai Péter képviselő megkímélte a Házat, ama bizonyos részletekben van elrejtve az az ördög, a mire a kérdése irányul, hogy miért nem történt meg eme cég privatizációja. Ha nagyon leegyszerűsítve szeretnék fogalmazni, akkor azért, mert nem sikerült vevőt találni. Természetesen ez senkinek sem jó. Azt pedig, hogy hogyan történt mindez, önök elé tártuk, felkérésemre az Állami Vagyonügynökség készített egy kronológiát, amit szintén ebben a füzetben megtalálnak. Szintén nem akarom elmondani ezeket a részleteket.
Az a lényeg, hogy mindenféle meghirdetés, mindenféle válasz egy héten belül megtörtént, és ezek itt dokumentálva vannak. A legutóbbi fejlemények kapcsán pedig csak annyit tudok mondani, hogy néhány hiánypótlásra van felszólítva és felkérve az ajánlattevő, de ennek a részleteit is külön rögzítettem ebben a tájékoztatóban.
Kérem ezek alapján válaszom elfogadását. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem