PAP ANDRÁS (MDF)

Teljes szövegű keresés

PAP ANDRÁS (MDF)
PAP ANDRÁS (MDF) Köszönöm, Elnök Úr. Miniszter Úr! Ismerem az ország pénztelenségét, ugyanakkor ismerem azokat a korábbi koncepciókat is, amelyeket a dél-dunántúli régió közlekedésfejlesztésére eddig kidolgoztak, és ismerem azokat az önellentmondásokat is, amelyeket az eddigi koncepciók tartalmaznak.
A legújabb koncepció ismeretében nem kevés malíciával teszem fel ezt a kérdést: mely útvonalakon és milyen közlekedési eszközökkel lehet majd eljutni Budapestre, illetve Nyugat-Európa irányába a dél-dunántúli régióból és annak központjából, Pécsről 1996-ra, a világkiállítás évére, illetőleg az ezredfordulóra?
Milyen köz- és vasútfejlesztés szükséges ahhoz, hogy az említett időpontokban a régió mintegy egymillió lakosa - a látogatók, valamint a termékek - a kormányzatok ígéreteinek és a helyi érdekeknek megfelelően más területek lakosaival egyenrangú feltételek között jussanak el céljukhoz? Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem