KÁLMÁN ATTILA, DR. művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár:

Teljes szövegű keresés

KÁLMÁN ATTILA, DR. művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár:
KÁLMÁN ATTILA, DR. művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm. Ebben az esetben felajánlom napilapoknak a válaszomat. Kérem, hogy jelentkezzenek érte.
A személyemet ért támadással kapcsolatban csupán annyit szeretnék mondani - nem akarok belebonyolódni részletekbe, ezt már a múltkor is elmondtam, amikor a FIDESZ támadott ugyanezért -, hogy a kormányhatározat előkészítésében és meghozatalában nem vettem részt. Ugyanakkor a végrehajtásában igen, azért, mert mindkét oldalon nagyon nagy számú ismeretségem volt, és úgy éreztem, hogy a többség bízik bennem. Tehát csak a végrehajtásban vettem részt - ez az egyik, amit mondani szeretnék.
A másik: teljesen természetesnek tartom, hogy a parlamenti képviselőknek társadalmi megbízatásuk van. Azt hiszem, ha átlagban megnéznénk, minden képviselőnek van kettő-három. Miért pont ez az egy, és miért csak az egyházi megbízatás irritálja az embereket? Ez a másik, amit szeretnék mondani. (Zaj, közbeszólások.)
A harmadik pedig, amit szeretnék mondani: kérem, hogy megkülönböztetett figyelemmel vizsgálják a tevékenységemet. Meggyőződésem, hogy egyetlenegy döntésben vagy cselekedetben sem voltam részrehajló. Ha valaki bizonyítani tudja az ellenkezőjét, állok elébe, de mindenféle rágalmazásokat a leghatározottabban visszutasítok! (Nagy taps a jobb oldalon. Közbeszólások: Úgy van! Éljen!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem