VARGA JÁNOS, DR.(MDF)

Teljes szövegű keresés

VARGA JÁNOS, DR.(MDF)
VARGA JÁNOS, DR.(MDF) Elnézést kérek a másodszori hozzászólásért, de Fodor képviselő úr kérdést tett föl, méghozzá többek között nekem is címezve.
Kérem szépen, én azt, hogy a három embertől beérkezett javaslatok közül mit fogadott el az ügyrendi bizottság és mit nem, mi kerül bele az előterjesztésbe és mi nem, nem tudom megmondani, hiszen nem ismerem a másik két ember által beadott javaslatokat. Azt azonban tudom, hogy az enyéim közül — mert én, igenis, adtam be vagy 60 módosító javaslatot — kettőt viszontlátok. Erre azt lehet mondani: igen, kérem, de micsoda arány ez! Csakhogy akkor egy egészen új törvényjavaslatról volt szó, amelynek minden egyes paragrafusát, minden egyes bekezdését górcső alá vettem, és azokhoz is megtettem a magam javaslatait. Itt viszont a Házszabály módosításáról van szó, azon pontok módosításáról, amelyekkel kapcsolatban az ügyrendi bizottság úgy látta, hogy leginkább akadályozzák azt, hogy a Parlament munkája valóban intenzív és ütőképes legyen. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem