SZABÓ LUKÁCS (MIÉP)

Teljes szövegű keresés

SZABÓ LUKÁCS (MIÉP)
SZABÓ LUKÁCS (MIÉP) Nem kívántam hozzászólni, csak ha már megszólíttattam. Mint ahogy képviselőtársam is elmondta, ez már csaknem másfél éve lett kiküldve a képviselőknek.
Miért pont most vált olyan sürgőssé? Azért most vált olyan sürgőssé, mert sok képviselő felállt a vezető kormánypártból, és ez bizonyos veszélyeket jelenthet erre a pártra nézve.
Abban az esetben, ha ez annyira fontos lett volna, akkor ez 1990 májusában is fontos lett volna, és akkor is meg lehetett volna hozzá szerezni a kétharmad részt. Mint ahogy egy csomó kétharmadot igénylő törvényt meg lehetett hozni — hadd ajánljam a figyelmébe az önkormányzati törvényt, ami ennél sokkal rázósabb volt, és meg lehetett hozni, meg lehetett volna ehhez is találni a kétharmad részt, de akkor nem volt sürgős.
Tehát most sürgős, és nem az a lényeg, hogy ki olvasta vagy ki nem, én akkor sem értettem vele egyet, most sem értek vele egyet. Az új Parlamentnek az első ülésén kell megalkotni az új Házszabályt. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem