SESZTÁK LÁSZLÓ (KDNP)

Teljes szövegű keresés

SESZTÁK LÁSZLÓ (KDNP)
SESZTÁK LÁSZLÓ (KDNP) Elnök Úr! Én nem szólásra jelentkeztem, csak kétperces reagálást szeretnék az itt elhangzottakkal kapcsolatban. Ugyanis az a vád ért bennünket, amire én a felszólalásom elején utaltam, hogy mi valami aktuálpolitikai meggondolások alapján terjesztettük be az ügyrendi bizottság nevében ezt a módosító javaslatot.
Nem. Szeretném képviselőtársaimnak még egyszer megismételni, mert az ügyrendi bizottság ezzel az előterjesztéssel már hosszú hónapok óta foglalkozik, amikor még nem is sejthette azt, hogy mi fog alakulni, és egyáltalán nem vagyunk jósok, hogy abba belebocsátkozzunk, hogy esetleg mi lesz a jövőben. Csupán úgy éreztük, hogy három év keserve után, amit a Ház végigszenvedett, nekünk azt nem szabad örökül hagyni a következő Parlamentnek. Hiszen, hogy milyen lesz a Parlament és a képviselők összetétele, azt senki nem tudja. Ha egyszer mi már megszenvedtünk valamit, akkor az utókor számára próbáljuk a tapasztalatainkat ebben a formában továbbadni. Ez vezetett bennünket ehhez a kérdéshez, ezért nyújtottuk be.
Magánbeszélgetésekben egyetértettek velem az ügyrendi bizottság tagjai, és a felszólalásomban is céloztam arra, hogy azokat a problémákat, amelyeket most esetleg a görcsök vagy sanda gyanúk miatt — ha szabad ezzel a kifejezéssel élnem — nem sikerült ebben az előterjesztésben megoldani, azt a ciklus végén szintén be kellene az ügyrendi bizottságnak terjeszteni, hogy a jövő Parlamentjének még gördülékenyebb, még jobb munkalehetőséget biztosítsunk. Ez vezetett bennünket, semmi más. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem