ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik — 49 igen, 100 nem, 17 tartózkodás.) Nem vagyunk határozatképesek, kérem, mindenki fáradjon vissza a helyére. (Rövid szünet után:) Kérem, a folyosón tartózkodók fáradjanak be.
Tehát kérdezem az Országgyűlést, egyetértenek-e Hatvani Zoltán képviselő úrnak a jelentés 1. pontjában írt módosító javaslatával. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik — 64 igen, 103 nem, 20 tartózkodás.) Néhányan későn fáradtak a helyükre.
Ismét kérdezem az Országgyűlést — kérem a táblát kiírni —, elfogadja-e Hatvani Zoltán módosító javaslatát a jelentés 1. pontja szerint. Most szíveskedjenek szavazni! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 69 igen, 111 nem szavazattal, 21 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el. Kérdezem ezért, elfogadja-e az országgyűlési határozati javaslat eredeti címét. Szavazzanak! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 185 igen, 13 nem szavazattal, 9 tartózkodás mellett az eredeti javaslatot elfogadta.
A jelentés 2. pontja szerint Remport Katalin a kedvezőtlen gazdasági folyamatoknak a keleti országrészt sújtó hatásait kívánja figyelembe venni. Az önkormányzati bizottság támogatja, a környezetvédelmi és gazdasági bizottság nem támogatja. Államtitkár asszony?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem