ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik. 111 igen, 54 nem, 4 tartózkodás. A leadott szavazatok száma 169. A Ház határozatképtelen.)
Meg kell ismételni a határozathozatalt. Kérem, mindenki fáradjon a helyére. Néhány képviselő úr, illetve hölgy későn vagy egyáltalán nem nyomta meg a gombját. Tehát mindenki a helyét foglalja el. (Rövid szünet.)
Tehát ismét kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e Komor Sándor képviselő úrnak a 184/1. és 357/2. pontok szerinti módosító javaslatait. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik. 114 igen, 65 nem, 6 tartózkodás. A leadott szavazatok száma 185. A Ház határozatképtelen.)
Újból meg kell ismételni. Tehát újból kérdezem, elfogadják-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. 122 igen, 60 nem, 5 tartózkodás. A leadott szavaztok száma 187. A Ház továbbra is határozatképtelen.)
Még indig kevés… (Dr. Kis Gyula József: A számot nem értettem!) Akkor megismétlem, bár háromszor mondtam már, képviselő úr. Kérem, figyeljenek!
Tehát a jelentés 184/1. és 357/2. pontjairól van szó, Komor Sándor képviselő úr javaslatáról. Kérem, ismét szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 131 igen, 61 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
(14.10)
A 14. és 138. pontokban Seszták László, Komor Sándor, Kósa András, illetőleg a 14/1. pontban a 138. pontra is vonatkozóan Seszták László a 4. §-t új bekezdéssel, valamint a VII. fejezet 27. címét kívánja kiegészíteni a nem állami intézmények dolgozóinak bérkiegészítésére. A 14. és 14/1. pontban szereplő normaszöveg nem érinti a költségvetés főösszegeit, így ezekről később szavazunk.
Következik a 138. pont szerint Seszták László, Komor Sándor és Kósa András javaslata. A bizottságok támogatják. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem