PREPELICZAY ISTVÁN (Kisgazda)

Teljes szövegű keresés

PREPELICZAY ISTVÁN (Kisgazda)
PREPELICZAY ISTVÁN (Kisgazda) Nagyon sok mindenben igazat adok államtitkár úrnak, akit egyébként nagyon tisztelek, mert tudom az elkötelezettségét és a tisztességét.
Ettől függetlenül engem nagyon érdekelne, hogy ha a világon bárhol valakit, egy kormányt aljas módon valaki megtámad egy parlamentben, előfordult-e olyan, hogy másfél évig még csak tárgyalásra se kerüljön sor. Tudniillik alapvetően nekem ez a bajom az egésszel.
Itt egy nagyon gusztustalan politikai ügy, nemzetközileg kiható politikai ügy volt, mert ha nem tudná államtitkár úr, Torgyán úr aznap éjjel azonnal körbefaxolta az összes követséget, és nemzetközi támogatást kért a Kormány ellen, amelyik megtámadta őket. Ha egy kormány ezt a szennyet másfél évig hagyja magán és nem lép semmit, nem tud lépni semmit?
Ezért mondtam azt, hogy mitől független akkor ez a bíróság? Tudniillik, egy ilyen dolognak a tisztázása a nemzet érdeke. Egész egyszerűen mindannyiunk érdeke. És ezt rég le kellett volna zárni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem