KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP)

Teljes szövegű keresés

KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP)
KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP) Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Akkor az a sajátos helyzet áll elő, hogy én mint ellenzéki képviselő, tökéletesen egyetértek azzal a jogalkotói szándékkal, amelyet ön megfogalmazott. Csak sajnos meg kell hogy állapítsam, hogy a benyújtott törvénytervezet nem tükrözi a szándékot.
Tökéletesen egyetértek azzal, hogy az önkormányzatok törekedjenek arra, hogy a jövedelempótló támogatásban részesülő munkanélküliek kiegészítsék, kiegészíthessék a megélhetéshez nem elegendő szociális támogatásukat. Hiszen valamennyien tudjuk, hogy 5280 forintból, ha az inflációs többletet hozzászámítjuk, akkor majd abból az összegből, Magyarországon sem személy, sem család megélni nem tud.
Amennyiben a jogalkotói szándék a segítség, a jogalkotói szándék az, hogy az emberi törekvések és az emberi tartás elismeréséül munkalehetőséget ajánljanak fel az önkormányzatok a munkanélkülieknek, akkor kérem, szíveskedjenek kivenni az elfogadhatatlan büntető szankciókat, és a megszégyenítő kötelezettségre utaló elemeket, és mindenki köszönettel fogja a segítő szándékot fogadni. (Dr. Tóth Tihamér: A munka miért szégyen? — Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem