ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk várható programját, a hosszú címeket rövidítve fogom jelezni.
Először a Magyar Televízió zárolt költségvetési támogatásának rendezésével kapcsolatos országgyűlési határozati javaslat, valamint ennek kapcsán a költségvetés és az államháztartás vitelének 1992. évi szabályairól szóló törvény módosításának általános vitáját tartjuk meg.
Ezt követi a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvényjavaslat határozathozatala.
Majd az útalappal foglalkozó törvény módosításának határozathozatala.
Majd a földrendező bizottságok feladatairól és hatósági jogköréről szóló javaslat határozathozatala.
Ezt követi a földművelési alapokról szóló javaslat részletes vitája,
majd a mezőgazdasági szövetkezetek, illetve gazdasági társaságok feletti törvényességi felügyelet gyakorlásáról szóló javaslat részletes vitája,
majd a Televízió költségvetési támogatásának rendezéséről szóló határozati javaslat és a kapcsolódó törvényjavaslat részletes vitája,
majd a Rádióról és a Televízióról szóló javaslat határozathozatala,
majd a szövetkezetekkel foglalkozó törvény hatálybalépéséről s az átmeneti szabályokról rendelkező törvényjavaslatok – három ilyen törvényjavaslatról van szó, Zsiros Géza, Cséfalvay Gyula és Gaál Antal javaslatairól, ezeknek a – határozathozatala,
végül az elmúlt rendszerhez kötődő egyes társadalmi szervezetek vagyonelszámoltatásával összefüggő intézkedésekről szóló törvényjavaslat részletes vitája és lehetőség szerint határozathozatala.
Jelezni szeretném, hogy 1 óra után, a határozathozatalban történt előrehaladásunktól függően tartunk egy órán belül feltétlenül lebonyolítandó ebédszünetet, és körülbelül 7 óra tájban egy rövid vacsoraszünetet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem