FÁKLYA CSABA, DR. (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

FÁKLYA CSABA, DR. (SZDSZ)
FÁKLYA CSABA, DR. (SZDSZ) Igen, tényleg nagyon röviden. A javaslat lényege az, hogy egy ilyen rovat jöjjön létre egyáltalán. Tehát az lehet, hogy valamennyi pénzt – nem ezt a pénzt – átutal a költségvetés erre a címre, mert a profiltisztítás keretében ez nagyobb részben elmaradt. A javaslat lényege az, hogy legyen egy olyan pont, ahol valamekkora lehetséges összeg a terhesgondozás céljaira szerepel, és ennek a felhasználása számonkérhetően és nyomon követhetően szerepeljen a költségvetésben, ugyanis a jelen helyzetben ilyen nincsen.
(12.50)
Érdeklődtem úgy a megyei társadalombiztosítási igazgatóságoknál, mint az Országos Társadalombiztosítási Főigazgatóságnál, ilyen rovat nincsen. Az, hogy ez mire fordítódik, természetesen a Népjóléti Minisztérium jogköre, pontosabban szakmai protokolloknak kell eldönteni, hogy a pénzt mire fordítsuk, de a javaslat lényege az, hogy rovat legyen. Ez tulajdonképpen az, amit általában a költségvetésben hiányolunk, hogy a szükségletek számbavétele történjen meg, és új rovatokat vezessünk be a valós szükségletnek megfelelően, ez éppen egy ilyen akar lenni.
Köszönöm szépen. (Pusztai Erzsébet: Nemcsak rovat, hanem pénz is, az a baj!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem