ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Ezek után javaslatot teszek a ma kezdődő ülés tárgysorozatára.
1. Döntés törvényjavaslatok és határozati javaslatok részletes vitára bocsátásáról.
Majd a Moszkvában 1969-ben aláírt, a nemzetközi tudományos és műszaki tájékoztatási központ alapítására kötött egyezmény hatályon kívül helyezését indítványozó törvényjavaslat, a 3961-es szám alapján.
Majd a bős-nagymarosi vízlépcsőrendszer megvalósításáról és üzemeltetéséről kötött, 1977. évi szerződésről rendelkező határozati javaslat, az 5058-as szám alapján.
Majd a munka törvénykönyvéről szóló törvényjavaslat, a 3066., s 3274-es szám alapján.
Ezt követi A tartósan állami tulajdonban maradó vállalkozói vagyon kezeléséről és hasznosításáról,
illetve Az időlegesen állami tulajdonban lévő vagyon értékesítéséről, hasznosításáról és védelméről,
végül Az állam vállalkozói vagyonára vonatkozó törvényekkel összefüggő jogszabályok módosítását indítványozó három törvényjavaslat a 4972., 4973., 4974-es számú előterjesztések alapján.
Majd személyi javaslatok, az 5341., 5347-es számú előterjesztések alapján.
Továbbá: interpellációk és kérdések.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: elfogadja-e a tárgysorozatra tett javaslatot? Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés 3 államtitkári szavazattal, 211 szavazattal 1 ellenében 3 tartózkodás mellett a tárgysorozati javaslatot elfogadta.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az egyes napirendi pontok megtárgyalása lehetőség szerint az előterjesztés mellékletében szereplő ütemezés szerint történik. Külön is felhívom képviselőtársaim, a jelenlévők és a távozók figyelmét a határozatképesség megőrzésére a késő délutáni és az esti szavazás során is.
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés múlt heti ülésén nem került sor három törvényjavaslat és egy országgyűlési határozati javaslat részletes vitára bocsátására. Most mindenekelőtt ezekről határozunk.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem