ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérem, szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés a törvényjavaslat 11. §-a (1) bekezdésére vonatkozó módosító javaslatot – tehát helyesbítettem: 11. §, az előbb talán pontatlanul 10. §-t említettem – 181 "igen" szavazattal, 26 ellenszavazattal 9 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 13. pontjára vonatkozóan a törvényjavaslat A és B változatot tartalmaz. Ezzel tartalmilag összefügg a 31. § A és B változata. Ezeket együttesen teszem fel szavazásra, mégpedig a két A és a két B változatot összetartozóan.
A 72. pontban lévő javaslat önálló C változatként is felfogható. A 69. pontban lévő módosító javaslatra úgy lehet szavazni, hogy az A változatnál képviselőtársaim a "nem" gombot nyomják meg – ezért ezt külön nem teszem fel szavazásra.
Először a 72. pontban lévő javaslatról határozunk. Amennyiben ezt nem fogadja el az Országgyűlés, a 13. §-ra vonatkozó két változatról döntünk.
Most a két A változatot teszem fel szavazásra. Egyetért-e miniszter úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem