ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Jó, térjünk vissza most; rendben van, el lehet dönteni. (Folyamatos zaj, kis szünet, az elnök a Ház főtitkárával tanácskozik.)
Kérem ellenőrizni, ez Frajna Imre javaslata volt, az Anima Mentálhigiénés Társaság. (Felkiáltások: Nem. Az ILCO volt.) ILCO? Még eggyel vissza.
Kérem szépen, határozatképes a Parlament? Kérem képviselőtársaimat, foglaljanak helyet.
Tehát a 30. és 153. pontban Frajna Imre a Magyar ILCO Szövetség javára félmillió forint támogatást javasol a Magyar Parasztszövetség terhére. Sem a költségvetési, sem az előterjesztő bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik. – 28 "igen", 76 "nem", 25 tartózkodás. – Az ülés határozatképtelen.)
Tisztelt Országgyűlés! Úgy látom, hogy a továbbiakban nem tudjuk a határozatképességet biztosítani. Vita kerekedett. Én kérem, hogy az ügyrendi bizottság ma este tárgyalja meg ezt a kérdést, és térjünk rá vissza. Tudniillik plenáris ülésen ezt nem lehet eldönteni, hogy most hogyan foglaljunk állást.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem