ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Nem emiatt van, hanem a jelen levő elnök miatt van ez. (Közbeszólás: Így van.) De ez szabályos szavazás volt. (Zaj és közbeszólások. – Fodor István: Mondjon egy igent, és túlvagyunk rajta.)
Rendben van, hogy megoldjuk ezt a gordiuszi csomót, én ebben az esetben tartózkodom, és kérem törölni a táblát. (Hangos ellenzés: Nem jó!) Ez sem jó? (Közbekiáltások: Nem. – Zaj.)
Kérem szépen, nem jó a tartózkodás, ebben az esetben "igen"-nel szavazok, és megoldjuk a dolgot. (Taps.) Igen, ez egy sajátos szituáció, a technikusok nem tudják tovább működtetni a programot, ezért muszáj volt ebben az esetben… "Igen"-nel szavazok tehát, és kérem törölni a táblát.
A 32., 25. és 84. pontokban a szociális bizottság a Magyar Rák Liga javára további 2 millió forint támogatást javasol az Aerocaritas és a Keresztény Ifjúsági Egyesületek Nemzeti Szövetsége terhére. (Közbeszólások: Kimaradt egy!)
Felszólaló: Csépe Béla, a Társadalmi Szervezetek Költségvetési Támogatását Koordináló Bizottság elnöke

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem