SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP)
SCHIFFER JÁNOS, DR. (MSZP) Köszönöm szépen.Csak egy dolgot szeretnék röviden kérdezni inkább. Én szívesen hinnék Balázsi képviselő úrnak, hogy az MDF a kulturális albizottságban kialakított dolgokat képviseli. Csak hát tudjuk azt pontosan, hogy volt olyan megállapodás a kulturális albizottságban, például az RTH elnöke kapcsán, ahol megállapodás volt az albizottságban, aztán egészen más javaslat jött be a tisztelt Ház elé.
Mi a biztosíték arra, hogy egy ilyen túlterhelt időszakban, amikor leginkább az alkotmányügyi bizottság van túlterhelve, akkor egy ilyen 25 oldalas mű csak az irattár részére készült, tehát semmifajta súlya nincs, hanem csak azért készült, hogy éppen legyen még egy javaslat. Én ezt nagyon problémásnak tartom, hogy az eddigi megállapodással szöges ellentétben kerül be ide egy javaslatcsomag, amelyre az az egyetlen válasz, hogy a kulturális albizottság megállapodása az érvényes, amikor tudjuk, hogy az sem érvényes.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem