TARDOS MÁRTON (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

TARDOS MÁRTON (SZDSZ)
TARDOS MÁRTON (SZDSZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Bizonyos értelemben örömmel és csodálkozással hallgattam Kónya Imre szavait. Az ellenzék kifejtette, hogy a nyilatkozat, amelyet három frakcióvezető aláírásával nyújtottak be, s amelyet a Ház napirendre tűzött, alkotmányellenes. De nemcsak alkotmányellenes, hanem súlyosan sérti az ország érdekét, mert a köztiszteletben álló köztársasági elnök ellen egy jelentéktelen kérdésben (Zúgolódás, közbeszólás a jobb oldalon: Jelentéktelen?) hecckampányt indít el.
Örülök, hogy Kónya Imre úgy ítéli meg, ennek tárgyalása ma fölösleges. Örülök annak, hogy a nyugdíjak kérdéséről fog a ház tárgyalni, ahelyett hogy fölösleges politikai vitákba bonyolódna.
Egyúttal azt is szeretném elmondani önöknek – és nemcsak az igen tisztelt hölgyeknek és uraknak, hanem az ország közvéleményének –, hogy az építés ügyei a fontosak. És az építés ügyeinek kell alárendelni a döntéseinket. Amennyiben így kell fölfognunk a Kormány mai döntését, úgy ezt én a magam részéről – hiszen nyilvánvalóan nem kaphattam senkitől fölhatalmazást, hogy szóljak – örömmel fogadom. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem