MÁDI LÁSZLÓ (FIDESZ)

Teljes szövegű keresés

MÁDI LÁSZLÓ (FIDESZ)
MÁDI LÁSZLÓ (FIDESZ) Köszönöm, Elnök Úr. Elnök Úr! Tisztelt Ház! A munkanélküliség valóságos csökkentésének sok módja van, ám egy sincs áldozatok nélkül, és egyik sem oldható meg komoly anyagi források bevetése nélkül.
Mindannyian tudjuk, hogy az 1992. évben a munkanélküliség és az ahhoz kapcsolódó válságjelenségek óriási tehertételt és szakítópróbát fognak jelenteni Magyarország aktív lakosságának, de a problémák tovagyűrűznek az inaktív lakosságra, az eltartottak tömegeire is. Ismerve ugyanakkor az elégtelen és összehangolatlan kormányzati lépéseket, amelyek a munkanélküliség kezelésére eddig történtek, fel kívánom tenni a következő kérdést:
Fel kívánja-e használni a közeljövőben a munkaügyi statisztikák számítási módszerének megváltoztatását arra a Kormány, hogy kedvezőbb, alacsonyabb munkanélküliségi rátákat, mutatókat tüntessen fel?
Kíváncsian várom miniszter úr válaszát. (Taps a bal oldalról.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem