ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Megismételjük a határozathozatalt. Tehát indítványozom az Országgyűlésnek, hogy a határozati javaslatot bocsássa részletes vitára. Kérdezem az Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – 153 "igen", 0 "nem", 0 tartózkodás. – Az Országgyűlés határozatképtelen.)
Esetleg ülésezik valamelyik bizottság? (Közbeszólások: A FIDESZ-frakció!) Igen. A FIDESZ, úgy látom, egy szálig a helyén van. (Derültség. – A teremben 1 FIDESZ-képviselő foglal helyet, és Glattfelder Béla, aki a jegyzői széket foglalja el.)
Megkérdezem Wekler Ferenc képviselő urat, hogy az önkormányzati bizottság befejezte az ülését. (Közbeszólások: Még nem!) Akkor kérem a teremőröket, intézkedjenek, hogy a bizottságot hívják be az ülésterembe. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Addig talán felmérnénk, hogy ki kíván felszólalni a Munka Törvénykönyvével kapcsolatban, az kérem, jelezze szándékát, hogy mégis mivel számoljunk. Tehát írásban szerepel még Filló Pál neve, Tompa Sándor neve – tévedés –, Vass István neve – nem. Egy jelentkező van, Filló Pál, illetve még dr. Szigethy István képviselő úr.
Akkor megkérem – míg gyülekezünk – Soós Károly Attila elnök urat, hogy a vita összefoglalóját tartsa meg.
Felszólaló: Soós Károly Attila, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság elnöke

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem