ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Balla Gábor Tamás urat a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja az alkotmányügyi bizottságba jelölte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 199 "igen" szavazattal, 4 ellenszavazattal 17 tartózkodás mellett Balla Gábor Tamást a bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! Csizmadia István képviselő urat a Demokrata Fórum képviselőcsoportja az alkotmányügyi bizottságba jelölte.
Kérem a táblát törölni.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 207 "igen" szavazattal, 5 ellenszavazattal 19 tartózkodás mellett Csizmadia Istvánt a bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! Jakab Ferenc képviselő urat a Magyar Demokrat Fórum képviselőcsoportja az emberi jogi bizottságba jelölte. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 204 "igen" szavazattal, 5 ellenszavazattal 19 tartózkodás mellett Jakab Ferencet a bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Országgyűlés! Tóth Imre László képviselő urat a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja az emberi jogi bizottságba jelölte. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: Az Országgyűlés 204 "igen" szavazattal, 5 ellenszavazattal 21 tartózkodás mellett Tóth Imre Lászlót a bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim és a magam nevében jó munkát kívánok a bizottságokban a megválasztott képviselőknek. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem