ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Kérem a képviselő hölgyeket és urakat, foglalják el a helyüket. Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk interpellációkat és kérdéseket követő részének programját.
Először a Magyar Népköztársaság és a Török Köztársaság között a polgári és kereskedelmi jogsegélyről szólóan létrejött, Ankarában 1988. június 6-án aláírt szerződés kihirdetéséről szóló törvényjavaslat kivételes és sürgős eljárásban történő tárgyalása következik.
Ezután mentelmi ügyekben dönt az Országgyűlés.
Ezt követi a Társadalombiztosítási Alap 1991. évi költségvetése végrehajtásáról, valamint a tartalékalapok biztosítási ágak közötti megosztásáról szóló törvényjavaslat részletes vitára bocsátása.
Majd a társadalombiztosítással kapcsolatos kormányzati feladatokról szóló országgyűlési határozati javaslat vitája következik.
Ezután sorra kerül az emberi jogokról és az alapvető szabadságjogokról szóló egyezmény megerősítésére vonatkozó országgyűlési határozati javaslat vitája.
Ezt követi a Magyar Köztársaság 1991. évi állami költségvetése végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása, és lehetőség szerint lezárása.
Majd soron következik az 1992. évi vagyonpolitikai irányelvekről rendelkező országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatása, a vita lezárása.
Végül, ha marad idő rá, sorra kerül az állampolgári jogok országgyűlési biztosáról rendelkező törvényjavaslat általános vitájának folytatása.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem