ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Nem, tehát következik a részletes vita. Kérdezem, kíván-e valaki a részletes vitában felszólalni. (Nem.) Senki nem jelentkezik, így a vitát lezárom. Kérdezem Soós Károly Attila és Salamon László bizottsági elnök urakat, hogy… (A főtitkárhelyettes az elnökhöz fordul.) A kérdést nem fejezem be, mert tárgytalan: nem érkezett módosító javaslat, a vitában nem hangzott el semmi, amire reflektálni kellene.
Kérdezem a pénzügyminiszter urat, illetve államtitkár urat, hogy kíván-e az előterjesztő nevében még bármit is elmondani. (Nem.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. A 6620-as számú módosító javaslatban az alkotmányügyi bizottság a törvényjavaslat 3. §-a helyett új paragrafust javasol. Lényege: a kihirdetésre, illetőleg a hatályon kívül helyezésre vonatkozó szabályok módosuljanak. A javaslatot a költségvetési bizottság – annak jogi jellege miatt – nem tárgyalta.
Miniszter úr, illetve államtitkár úr egyetért-e?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem