TOMPA SÁNDOR (MSZP)

Teljes szövegű keresés

TOMPA SÁNDOR (MSZP)
TOMPA SÁNDOR (MSZP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A DIMAG Rt. munkavállalóinak helyzete lassan már stabilizálódik, hála az érdekképviseletek szívósságának, amelyek természetesen bírják tagságuk bizalmát munkájukhoz. Nem is ezzel kapcsolatosak a kérdéseim, hanem a DIMAG-privatizáció tanulságairól szeretnék hallani, abban a reményben, hogy azok a jövőben is hasznosíthatóak lesznek.
Emlékeztetni szeretném a tisztelt Házat, képviselőtársaimat, hogy április 28-án interpelláltunk a DIMAG Rt. privatizációja körüli kérdésekkel kapcsolatban. Válaszában a miniszter úr akkor megígérte, hogy vizsgálatot rendel el az ügy kapcsán, és ennek a vizsgálatnak az eredményeire, tanulságaira lennék kíváncsi.
Kérdezem tehát miniszter urat, lezárult-e ez a vizsgálat.
Milyen szervezetek, illetve kik vettek részt a vizsgálatban?
Milyen mélységű volt ez a vizsgálat időben és témáit illetően?
Milyen eredményekről, tanulságokról tud beszámolni a Ház előtt?
Milyen szervezeti és személyi következményei lesznek ennek a vizsgálatnak?
S azt hiszem, hogy aktuális az utolsó kérdés, annak ellenére, hogy június 3-án nyújtottam be, még a Parlament tavaszi ülésszakán, hogy: milyen szerepet fog játszani az ÁVÜ a DIMAG "visszaállamosítása" során?
Köszönöm, hogy meghallgattak, és várom válaszát. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem