KELETI GYÖRGY (MSZP)

Teljes szövegű keresés

KELETI GYÖRGY (MSZP)
KELETI GYÖRGY (MSZP) Megismételném a kérdéseimet, hogyha megengedi, Elnök Úr. (Zaj.) Tudniillik föltettem a kérdéseimet, amelyek a múlt pénteki, október 23-i rendezvényre vonatkoztak, és többek között azt kérdeztem, hogy ki volt az a legmagasabb beosztású belügyminisztériumi vezető, aki engedélyezte a határőrök idejövetelét, illetve idevezénylését október 23-án.
Azt kérdeztem, hogy találtak-e a Belügyminisztériumban olyan szolgálati szabályzatot, amely pl. pontosan ez ünnep alkalmából lehetővé tette ezt, illetve azt kérdeztem, hogy mi volt a feladatuk október 23-án ezeknek a határőröknek. S október 23-án milyen eligazítást kaptak, ki igazította el őket a feladatukra?
Én úgy gondolom, hogy ezek a kérdések konkrétan az eseményhez kötődnek, tehát megkérem államtitkár urat, hiszen ezekre a kérdésekre egyszerű a válasz, meg kell keresni azt az intézkedést vagy parancsot, amelyen valakinek az aláírása szerepel. (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Úgy van! – Közbeszólás: Ki adta az engedélyt? Ki rendelte el?)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem